Skicka vykort eller julkort om du vill sticka ut

Det är bara att konstatera att vykorten har fått en renässans. In takt med att flödet i inkorgen för epost bara ökar, både av förväntad post och av oönskad spam, så sticker man ut i mängden genom att skicka brev eller vykort.

Ett personligt handskrivet brev, eller vykort, det missar ingen numera. Det blir mer som en värdehandling, gentemot det ökande antalet skräppost som blandar sig med vanlig epost i vår inkorgar i datorn. Mer personligt helt enkelt.

När jag för några år sedan började producera lokala historiska vykort i svart-vitt tryck var det mest som en hobby. Men efterfrågan växte och fler och fler frågade efter nya vykort i färg från Sundsvall eftersom utbudet var så dåligt. När jag sedan våren 2014 började göra vykort med motiv över och från Sundsvallsbron, då blev det en riktig succé.

Så det är ingen tvekan om annat än att vykorten är på väg tillbaka. Skicka brev eller vykort om du vill sticka ut. Tänk på det när det nu snart är dags att skicka julkort.

Motiv över Sundsvalls centrum från Sundsvallsbron, samt två bilder på bron.

Motiv över Sundsvalls centrum från Sundsvallsbron, samt två bilder på bron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *