Turistbyrån skyltar upp

Turistbyråskylt-Stadshuset

När Gatufesten nu bygger in Stadshuset så blir det naturligtvis problem för turisterna i stan att hitta till nya turistbyrån “Stenstan Visitors Center” (SVC). Men de entusiastiska ambassadörerna i turistbyrån gör allt de kan för att synas. Ett antal skyltar utplacerade över stan ska lotsa besökarna rätt. Återstår att se om de vågar sig in bakom det stora scenbygget.

Dessutom blir folk bortkörda om de går för nära bygget. Det blev jag själv i går när jag som vanligt dokumenterar gatufestbygget. Trots att jag stod utanför avsprärrningen var jag tydligen för nära, eller också var det att man trodde jag var ute för att inspektera deras arbete :) Jag hoppas i alla fall att man släpper in folk på turistbyrån.

Turistbyråskylt

Någon som inte såg skylten med hänvisning till nya SVC var det tidningsbud som förra veckan lämnade en bunt tidningar utanför gamla turistbyrån. Snyggt och prydligt framför skylten som hänvisar till nya SVC (!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *